Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20230143

|

Model: GR-BE 150

Tweedehands Romeinse stoel - verstelbaar - tot 135 kg

€ 479,00 € 599,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veerkrachtig - voor een maximaal gebruikersgewicht van 135 kg
  • In hoogte verstelbaar - de hoogte van het kussen kan worden aangepast van 69,2 tot 85,4 cm, afhankelijk van de lengte van de gebruiker
  • Veelzijdig - de perfecte trainingsapparatuur voor buik en rugoefeningen
  • Duurzaam - robuust en veerkrachtig staal en kunstleer met een lange levensduur
  • Comfortabel - ergonomische pad en beensteun met comfortabele bekleding

PRODUCTOMSCHRIJVING

De buikspierbank voor een gezonde rug en een strakke buik

De Romeinse stoel GR-BE 150 van Gymrex, de expert op het gebied van sport en gezondheid, is een efficiënt en veilig trainingshulpmiddel voor een sterke rug en een strakke buik. Maar de Romeinse stoel kan nog veel meer: Afhankelijk van de oefening kun je ook je benen, armen en billen versterken. Werk met je eigen lichaamsgewicht en zwaartekracht voor een veilige en ergonomische training met snel resultaat.

Efficiënte krachttraining met de verstelbare rugtrainer van Gymrex

Sterke rug- en buikspieren zijn ongelooflijk belangrijk om de pijn te bestrijden die kan ontstaan door urenlang zitten op school, op de universiteit, op kantoor of wanneer we in ons dagelijks leven vanuit huis werken. Door middel van gerichte oefeningen met uw eigen lichaamsgewicht, zoals hyperextensies of afnemende crunches, staat u een ongelooflijke verscheidenheid aan oefeningen ter beschikking, die een efficiënte krachttraining mogelijk maken voor zowel beginners als gevorderden.

De hyperextensiebank kan optimaal worden aangepast aan de individuele lengte van gebruikers met een gewicht tot 135 kg. De poten worden stevig gehaakt onder de met schuim beklede, 20 cm brede beensteunen met een diameter van 12 cm. En door effectieve dips uit te voeren op de twee aan de achterkant gemonteerde handgrepen, kunt u zelfs iets doen voor uw triceps, schouder- en borstspieren. De handgrepen zijn in hoogte verstelbaar tussen 69,2 en 85,4 cm.

De 55 mm dikke vulling van het ergonomische zit- of ligvlak is bekleed met elegant en veerkrachtig kunstleer. Dit materiaal is samen met de gepoedercoate stalen constructie niet alleen extreem duurzaam, maar vooral hygiënisch en onderhoudsarm - beide ideale voorwaarden voor dagelijks gebruik in de sportschool. De antislipvoetjes zorgen ook voor stabiliteit en beschermen de vloer tegen krassen. Het apparaat is snel op te zetten voor direct gebruik dankzij het meegeleverde montagemateriaal en een uitgebreide handleiding.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN