In de uitverkoop

Item: EX10230230

|

Model: GR-TR03

Tuintrampoline - Ø 244 x 180 cm - 80 kg - mesh - zwart / groen

€ 229,00 € 279,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • veerkrachtig - geschikt voor meerdere kinderen door draagvermogen van 80 kg
  • gezond - buitenplezier dat calorieën verbrandt, het cardiovasculaire systeem versterkt en de gewrichten ontziet
  • Accessoires - inclusief veiligheidsnet
  • duurzaam - dankzij robuuste constructie en slijtvaste materialen
  • eenvoudig - montagemateriaal en instructies zijn inbegrepen

PRODUCTOMSCHRIJVING

De tuintrampoline met optimale springcondities en maximale veiligheid

De tuintrampoline van Gymrex staat garant voor veel speelplezier buiten. Eenvoudig te installeren en bijzonder robuust, dit tuinspeelgoed is niet alleen veilig, maar kan ook worden belast met maximaal 80 kg. Naast de gigantische trampoline met randafdekking bevat de complete set een betrouwbaar veiligheidsnet.

Sport & gezondheid gecombineerd met plezier op de gigantische trampoline van Gymrex

De buitentrampoline is bijzonder royaal met zijn afmetingen van Ø 244 x 180 cm. Met zijn hoge veerkracht dankzij de 48 hoogwaardige veren met een diameter van 2,9 mm kunnen meerdere kinderen of een volwassene er plezier aan beleven. Trampolinespringen is een van de populairste work-outtrends omdat het niet alleen effectief calorieën verbrandt, het cardiovasculaire systeem versterkt en de gewrichten ontziet, maar vooral omdat het ongelooflijk leuk is.

Dankzij de robuuste materialen en de stabiele constructie is de trampolinetuin zeer duurzaam en veilig. Hij staat op drie stabiele dubbele poten van staal. Het springdoek zelf is gemaakt van elastisch en resistent polypropyleen. Om het risico op letsel te minimaliseren, werden de zijsluitingen opgevuld met 16 mm dik schuim en voorzien van een weerbestendige veerafdekking van polyethyleen en PVC.

Dankzij de bekleding en de veerafdekking is de trampoline bijzonder veilig in gebruik. Bovendien zorgt het slijtvaste veiligheidsnet voor zorgeloos trainen en minimaliseert het de kans op blessures. Hij is snel en eenvoudig te bevestigen aan stevige stangen en te openen of te sluiten met een rits.

De grote trampoline is zeer eenvoudig op te zetten dankzij de meegeleverde montageset met gereedschap en de montagehandleiding. Idealiter plaats je deze tuintrampoline op een zachte ondergrond, zoals gazon, boomschors of zand. Maar ook harde vloeren, zoals die van beton, kunnen als opslagruimte worden gebruikt.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews