In de uitverkoop

Item: EX10230219

|

Model: GR-MG112

trainingsbank - verstelbare rugleuning - 100 kg

€ 85,00 € 129,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • Veelzijdig - perfecte trainingsondersteuning voor oefeningen zoals bankdrukken, dumbbell rows, pull-overs, sit-ups of push-ups
  • Aanpasbaar- De zitting en rugleuning zijn verstelbaar en kunnen worden aangepast voor verschillende oefeningen
  • Veerkrachtig - de hellingbank draagt een gebruikersgewicht tot 100 kg
  • Veilig - antisliphandgrepen zorgen voor een betrouwbare grip en de ademende kussens garanderen een optimale aanpassing aan de rug en armen
  • Eenvoudige bevestiging - dankzij het meegeleverde montagemateriaal en gedetailleerde montage-instructies

PRODUCTOMSCHRIJVING

Voor een perfect getraind bovenlichaam met de trainingsbank met een draagvermogen van 100 kg

De trainingsbank van Gymrex is een veelzijdig trainingshulpmiddel voor de gehele bovenlichaamspieren. Met verstelmogelijkheden en handvatten voor push-ups is de gevoerde verstelbare fitnessbank de perfecte ondersteuning voor oefeningen zoals bankdrukken, dumbbell rows, pull-overs, sit-ups of push-ups. De drukbank kan worden gebruikt om uw rug, borst, schouders, buik, triceps en biceps efficiënt en zacht te versterken - ideaal voor beginners en professionals, evenals in elke thuisgymnastiek!

Sport & gezondheid met efficiënte krachttraining op de multifunctionele drukbank van Gymrex

De constructie van de multifunctionele fitnessbank biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan gewichtsoefeningen waarmee zowel beginners als gevorderden efficiënt kunnen trainen en snel spieren kunnen opbouwen. Met de verschillende verstelhoeken van de 305 x 868 mm grote rugleuning (0 - 90}°) is de trainingsbank ideaal voor tal van oefeningen met curl bars, dumbbells of barbells. De voetsteunen zijn optimaal voor sit-ups in verschillende variaties en de handvatten op de rug bieden polsvriendelijke ondersteuning bij push-ups.

Dankzij de doorlopende bekleding van zitting en rugleuning is een perfecte aanpassing aan het lichaam en een comfortabele training mogelijk. Tegelijkertijd wordt een correcte uitvoering van de oefeningen ondersteund en wordt onjuist laden voorkomen. De kussens van de drukbank zijn bedekt met plastic, waardoor ze bijzonder hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken zijn. De antislipcoating van de handgrepen zorgt voor grip en een betrouwbare grip, zelfs tijdens intensieve eenheden. Met zijn afmetingen van 395 x 385 mm biedt het zitje voldoende ruimte om te trainen.

Met een maximaal draagvermogen van 100 kg is de trainingsbank bijzonder veerkrachtig. Naast de stabiele constructie wordt hiervoor gezorgd door het hoogwaardige staal waaruit het frame van het trainingsapparaat bestaat. Dankzij het meegeleverde montagemateriaal en de uitgebreide montagehandleiding is de bank snel op te zetten en inzetbaar voor een efficiënte training van het gehele bovenlichaam.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN