Trustpilot
In de uitverkoop
(6) Reviews

Zit-sta bureauframe - elektrisch - 100 kg - zwart

€ 279,00 € 419,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10260057

|

Model: STAR_ATFE_01

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Levering ca. vrijdag 3 mei
Belangrijkste kenmerken
  • Universeel - hoog verstelbereik in hoogte en breedte
  • Eenvoudig - snel en gemakkelijk in te stellen dankzij twee motoren
  • Stabiel - de gepoedercoate stalen constructie kan een belasting tot 100 kg aan
  • Eenvoudig - intuïtief te monteren en te gebruiken, vier hoogte-instellingen kunnen worden opgeslagen en gemakkelijk worden opgeroepen
  • Ergonomisch - ondersteunt verschillende werkposities zoals zitten of staan
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.2

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Tafelframe werkt perfect

Het frame wordt snel geleverd, is onverslaanbaar qua prijs-kwaliteitverhouding en maakt het mogelijk om elk tafelblad te monteren binnen de grenzen van de verstelbare draagstructuur. In mijn geval is het blad aan de voorkant 20° afgeschuind omdat de tafel in de hoek staat. De montage vereist een bepaald niveau van vakmanschap. De elektra werkt met karakteristieke steekverbindingen, zeg maar "plug and play", en de bediening is kinderspel. Conclusie: Grote lof, alles past en werkt!

Toon de originele review

4 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Zeer tevreden!

Ik heb dit bureauframe besteld om voor mijn thuiskantoor een in hoogte verstelbaar bureau te bouwen met een bijpassend tafelblad. Over het algemeen ben ik zeer tevreden! Ondanks COVID19 verliep de levering zeer snel en soepel, de montage was duidelijk uitgelegd en vrij eenvoudig. De tafel is enorm (en natuurlijk dus zwaar), stabiel en doet technisch zeer goed werk - het op en neer gaan gaat schokvrij, soepel, stil en betrouwbaar. Ook de geprogrammeerde hoogtes zijn top! Ik kan hem alleen maar aanbevelen!

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Denmark

Mooi stevig in hoogte verstelbaar bureauframe

Ik heb dit frame nu bijna een jaar, bevestigd aan het goedkoopste tafelblad van Ikea, en het heeft mij niet in de steek gelaten. Het is stil, gemakkelijk te programmeren en aan te passen wanneer geprogrammeerd. Ik zou dit tafelframe aanbevelen.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Uitstekend

Deze tafelpoten waren een perfecte aanvulling op mijn riviertafelblad en werken perfect. Ze zijn zeer stabiel, gemakkelijk te gebruiken en lopen soepel. Ik moest de instructies twee keer lezen, maar ze zijn duidelijk en begrijpelijk. sterk aanbevolen product!!!!!

Toon de originele review

8 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Poland

Okee

stevige poten en een mechanisme verborgen in het frame, er zijn geen bewegende delen zichtbaar zoals bij goedkopere bureaus, het ziet er solide uit. werkt relatief stil. Het is niet mogelijk om de toetsenblokkering uit te schakelen. En elke keer als ik de hoogte wil veranderen, moet ik M een paar seconden ingedrukt houden, wat vervelend is.

Toon de originele review

9 maanden geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Helaas zeer foutgevoelig

Ik heb deze tafel al een keer teruggestuurd, en na een tijdje had de tweede tafel ook het probleem dat de ene poot niet zo ver uitgeschoven was als de andere. Nu moet ik aan een schuine tafel werken.

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht