Trustpilot
In de uitverkoop
(6) Reviews

Zit-sta bureauframe - 200 W - 100 kg - wit

€ 369,00 € 419,00
Prijs inclusief 21% btw.

Item: EX10260059

|

Model: STAR_ATFE_03

Laagsteprijs garantie
Prijs inclusief 21% btw.

Levertijd ca. 4-6 werkdagen
Belangrijkste kenmerken
  • Universeel - hoog verstelbereik in hoogte en breedte
  • Eenvoudig - snel en gemakkelijk in te stellen dankzij twee motoren
  • Stabiel - de gepoedercoate stalen constructie kan een belasting tot 100 kgaan
  • Eenvoudig - intuïtief te monteren en te gebruiken, vier hoogte-instellingen kunnen worden opgeslagen en gemakkelijk worden opgeroepen
  • Ergonomisch - ondersteunt verschillende werkposities zoals zitten of staan
Veilige betaalmethoden
Verzendgegevens
Retourneren en garantie

PRODUCTOMSCHRIJVING

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen en recensies


4.5

Gebaseerd op6 reviews

Sorteer op :

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Solide constructie

Voordelen: Kabelsorteerder, breedteverstelling, twee motoren, snelle levering, persoonlijke klantenservice Nadelen: Vrij zwaar, maar robuust

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Onberispelijke goederen - op elk moment aanbevolen

Het tafelframe is onberispelijk, eenvoudig te monteren en perfect in gebruik. Ik kan dit tafelframe op elk moment aanbevelen. Het maakt het thuiswerken voor mij gemakkelijker en ik wil het hebben van zo'n tafel thuis niet missen. Ik ben helemaal tevreden.

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Hungary

Uitstekend

Ik heb ervoor gekozen omdat het goedkoper was dan het samen met een tafelblad te kopen. Ik ben erg tevreden! De montage was eenvoudig, de instructies waren duidelijk en er werden zelfs schroeven voor het tafelblad meegeleverd. Bijna elk tafelblad kan worden geïnstalleerd. Hij tilt gelijkmatig en snel op en trilt niet een beetje. Stil en solide. De voorprogrammeerbare instellingen zijn erg handig. Kabelgoot verborgen onder de tafel. Ik kan het alleen maar aanbevelen!

Toon de originele review

2 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Allemaal goed....maar

Solide, stille, schone afwerking. Alles was perfect gebouwd. 1 ster minpunt: Het bedieningspaneel is verkeerd beschreven. Slaapmodus na slechts 1 minuut (niet 10 minuten) Wakker worden: druk lang op M. (niet zomaar een sleutel) Anders: aanbevolen

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Germany

Eenvoudig en intuïtief

Ik heb mijn thuiskantoor aanzienlijk geüpgraded met het tafelframe: een elektrisch in hoogte verstelbare tafel (en dus een gecombineerde zit-sta-werkplek) was waarschijnlijk de beste investering in gezondheid op het werk. Na wat onderzoek vond ik de volgende punten positief: eenvoudig, geen zichtbare schroeven aan de poten, kabels netjes in de kabelgoot gelegd, twee motoren voor stille, gelijkmatige beweging. Het frame zonder tafelblad geeft veel vrijheid en is ook later aan te passen. Op de laagste hoogte kan hij ook gebruikt worden als schooltafel, zodat kinderen mee kunnen groeien. Het enige nadeel is dat er geen geïntegreerde aanrijbeveiliging is. Het bedieningspaneel wordt niet correct beschreven in de instructies, maar u kunt er achter komen door het te proberen.

Toon de originele review

3 jaar geleden Gepubliceerd op Expondo Switzerland

Zeer, zeer cool frame, instructies gedeeltelijk niet compleet

Het frame is van goede kwaliteit en ook de montage is kinderspel. Het gevoel voor hoogteverstelling is heel aangenaam en zacht. Het enige negatieve punt: de instructies beantwoorden niet altijd alle vragen. Concreet gaat de tafel na ongeveer 1 minuut in de stand-bymodus, waarbij slechts drie streepjes (" - - - ") worden weergegeven. Om uit de modus te komen, moet je lang op de M-knop drukken. Dit is niet het geval of wordt anders beschreven, waardoor enige verwarring ontstond. Maar verder echt gaaf! Goede koop :-)

Toon de originele review

Jij bent bij ons

in de juiste handen!

Met veel vakkennis in huis en het doel om hoge kwaliteit te bieden, waarbij u geld kunt besparen, ontwikkelen wij onze eigen sterke merken met duurzaam ontwerp, "Made in Germany". Gekenmerkt door meer dan 1.000.000 tevreden klanten, ontwikkelen we voortdurend nieuwe methoden om zelfs persoonlijke wensen en eisen te vervullen.

De voorkeur van experts over de hele wereld
meer dan 16 jaar
ervaring in e-commerce
3 MILJOEN
mensen hebben onze producten gekocht