Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20260141

|

Model: STAR_SEAT_15

Tweedehands Stoel - set van 2 - tot 150 kg - zitting 40 x 38 cm - wit

€ 119,00 € 139,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veerkrachtig - de stevige, duurzame constructie kan tot 150 kg dragen
  • Universeel - de perfecte stoel voor cafés, wachtkamers, kantoren of thuis
  • Comfortabele - ergonomische stoel met zitting van 40 x 38 cm voor comfortabel zitten
  • Onderhoudsvriendelijk - eenvoudig te reinigen materialen zoals plastic en hout
  • Stijlvol - elegant en tijdloos ontwerp

PRODUCTOMSCHRIJVING

De perfecte stoel voor restaurants, cafés, kantoren of wachtkamers

Of u nu uw restaurant, bistro, kantoor of wachtkamer inricht, met de comfortabele stoel STAR_SEAT_15 van Fromm & Starck, de expert voor hoogwaardig kantoormeubilair, kunnen uw gasten comfortabel zitten, waar ze ook zijn. Natuurlijk kunnen u en uw gezin het ook naar uw zin hebben in uw keuken thuis of op het balkon.

Comfortabel zitmeubilair uit Fromm & Starck's selectie horeca-apparatuur

De witte stoel van veerkrachtig kunststof heeft een zitting van 40 x 38 cm. De rugleuning heeft een grote uitsparing met een kruisbeugel, waardoor deze bijzonder ademend is en daardoor veel comfortabeler zit, vooral in de zomer. De stoelen in deze set van twee kunnen elk tot 150 kg dragen en zullen zelfs bij maximale belasting niet kraken. De ergonomisch gevormde eetkamerstoel met hoge rugleuning nodigt uit tot verpozen - in een stijlvol café of in de pauzeruimte.

Het stevige vierpootsframe zorgt ervoor dat de kunststof stoel altijd veilig staat. Kunststof kappen op de vier zwarte beech houten poten beschermen het vloeroppervlak en voorkomen vervelende krassen. De gebruikte materialen, waaronder polypropyleen en hout, zijn niet alleen zeer robuust en duurzaam, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Kies deze tijdloze en elegante set van twee voorgevormde plastic stoelen en geef je interieur een boost!

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN