Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20260283

|

Model: STAR_SEAT_31

Tweedehands Bureaustoel - kunstleren rugleuning - zwart - 100 kg

€ 139,00 € 169,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • gezellig - absoluut zitcomfort dankzij gezellig materiaal
  • ergonomisch - verstelbare rugleuning en perfect aangepaste vormen voor gezond zitten
  • flexibel - ideaal voor kantoren of thuiskantoren
  • modern - dankzij materiaal en kleur een elegante, moderne uitstraling
  • praktisch - wielen voor flexibel en gezond zitten op de werkplek

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Bureaustoel - 100% gemak van Fromm & Starck!

Zitten aan uw bureau kwelt u en uw rug? Kun je tijdens het werken geen verstandige zithouding vinden? Zeg vaarwel tegen ongemakkelijk zitten met de Bureaustoel STAR_SEAT_31 van Fromm & Starck! Absoluut zitcomfort en ergonomie gecombineerd in een mooie en hoogwaardige Bureaustoel!

Ergonomisch en perfect voor je rug - de bureaustoel!

Gemaakt van hoogwaardige materialen, de bureaustoel is zeer gunstig voor gezond zitten! Zowel de rugleuning als de zitting zijn gemaakt van elastisch materiaal, dat zich tijdens het zitten optimaal aanpast aan de vorm van het lichaam. De licht gebogen rugleuning ondersteunt de onderrug en voorkomt pijn. Dankzij de gasveer is de zithoogte handmatig te verstellen en daardoor gunstig voor ergonomisch zitten. Urenlang zitten is geen probleem meer dankzij de Bureau draaistoel!

Met een maximaal draagvermogen van 100 kg voldoet de Schommelstoel aan de industriestandaard. Dankzij de 5 metalen voetjes met wielen staat de stoel stevig en is hij tegelijkertijd gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de zwenkwielen is zowel transport als flexibel zitten geen probleem voor de Bureaustoel.

Dankzij de gebruikte materialen en de zwarte kleur heeft de bureaustoel een modern en klassiek design tegelijk. De elegante uitstraling is ingetogen en past zich perfect aan elke omgeving aan, of het nu een open kantoor of een thuiskantoor is.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN

Beoordelingen & reviews