In de uitverkoop

Item: EX10260345

|

Model: STAR_DESK_39

Tekentafel - 90 x 60 cm - kantelbaar - met kruk en bijzettafel

€ 129,00 € 169,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • verstelbaar – de helling van het tafelblad kan worden aangepast tussen 0 en 45°
  • Ruim - het tafelblad van 90 x 60 cm biedt voldoende ruimte, zelfs voor grote tekeningen
  • flexibel - dankzij de verstelbare hellingshoek kan het tafelblad zowel als tekentafel als als bureau worden gebruikt
  • praktisch – bijzettafel met twee lades en een plank zorgen voor een opgeruimde werkplek
  • Duurzaam - hoogwaardige en robuuste materialen en nauwkeurige afwerking

PRODUCTOMSCHRIJVING

Flexibel en goed georganiseerd! De tekentafel van Fromm & Starck

Pas de stabiele tekentafel van Fromm & Starck aan uw individuele behoeften aan en verander de hellingshoek precies zoals u hem nodig heeft. Bovendien biedt het u veel doordachte extra's: een bijzettafel als opbergruimte uitgerust met laden voor pennen, borstels en kleiner keukengerei. Met zijn heldere design bewijst de tafel zich zowel als onderdeel van de kantoorinrichting als in particuliere huishoudens of scholen en kunstateliers als upgrade van de kamer.

De architectentafel met een optimale hellingshoek

Profiteer van professionele werkomstandigheden met de kantelbare architectentafel. Op het tafelblad van 90 x 60 cm maak je zelfs grote tekeningen netjes en professioneel. Het tafelblad zelf is bijzonder robuust met een draagvermogen van 60 kg en is gemaakt van MDF met een onderhoudsvriendelijke PVC-coating. U kunt het blad kantelen in een bereik tussen 0 en 45}° - waardoor dit model zowel een klassiek bureau als een tekentafel is.

Gebruik de aangrenzende opbergtafel voor een optimale organisatie van je werk. Groter tekenmateriaal is altijd bij de hand op de opbergruimte van 40 x 35 cm. Kleinere gebruiksvoorwerpen zoals pennen, penselen of blikken verf kunnen in de twee lades eronder worden opgeborgen en indien nodig worden verwijderd. De bijzettafel is klein maar stevig en kan tot 15 kg dragen.

Het frame van de tafel van gepoedercoat staal zorgt voor een veilige stand en een lange levensduur. Naast de tekentafel met bijzettafel bevat deze set ook een stabiele kruk. Hij is flexibel inzetbaar en belastbaar tot 90 kg. Zelfs niet-professionals kunnen de kantoorwerktafel in korte tijd opzetten. Het benodigde montagemateriaal en instructies zijn bij de levering inbegrepen.

TECHNISCHE DETAILS

Beoordelingen & reviews