Item: EX10260320

|

Model: STAR_SEAT_35

Stoel - set van 2 - tot 150 kg - zitoppervlak 505 x 460 mm - Zwart

€ 159,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 1-3 dagen

100% veilige betaling

  • veerkrachtig - stabiele constructie ondersteunt een gewicht tot 150 kg
  • universeel - de perfecte stoel voor café, wachtkamer, kantoor of thuis
  • comfortabele - ergonomisch gevormde stoel met 505 x 460 mm grote zitting voor comfortabel zitten
  • gemakkelijk te onderhouden - gemakkelijk te reinigen materialen zoals Kunststof (PP) en hout
  • stijlvol - elegant en tijdloos design

PRODUCTOMSCHRIJVING

De perfecte Stoel voor restaurants, cafés, kantoren of wachtkamers

Of je nu je restaurant, bistro, kantoor of wachtkamer wilt inrichten: je zit altijd en overal comfortabel op de comfortabele Stoel van Fromm & Starck, de experts in hoogwaardige kantoorinrichting. Natuurlijk kunnen jij en je gezin het gebruiken om het jezelf gemakkelijk te maken in de keuken thuis of op het balkon.

Comfortabele zitmeubelen uit de industriële benodigdheden van Fromm & Starck

De Keukenstoel in ingetogen Zwart gemaakt van resistent Kunststof (PP) heeft een extra grote zitting met 505 x 460 mm. De rugleuning heeft een doorlopend gatenpatroon en is daardoor bijzonder luchtdoorlatend, wat het zitten ook in de zomer comfortabel maakt. De stoelen in deze set van twee dragen elk een gewicht tot 150 kg en kraken zelfs bij maximale belasting niet. De ergonomisch gevormde Bezoekersstoel met hoge rugleuning nodigt uit om langer te blijven hangen - in een stijlvol café of in de pauzeruimte.

Het stabiele vierpootsframe zorgt ervoor dat de kunststof stoel altijd veilig staat. Kunststof doppen op de vier stoelpoten van hout beschermen de vloerbedekking en voorkomen vervelende krassen. De gebruikte materialen zoals Kunststof (PP) en hout zijn niet alleen zeer robuust en duurzaam, maar ook uiterst onderhoudsvriendelijk. Kies vandaag nog voor deze tijdloos elegante Design stoel en upgrade je interieur!

TECHNISCHE DETAILS