Item: EX10260188

|

Model: STAR_BIN_19

Sensor prullenbak - 42 L - binnenemmer - roestvrij staal

€ 85,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Contactloos - opent en sluit automatisch
  • Bewegingssensor - bereik van ca. 30 cm
  • Flexibel - binnenemmer met handvat is eenvoudig te verwisselen
  • Mobiel - batterijgevoed en compact ontwerp
  • Hygiënisch - gemakkelijk schoon te maken dankzij duurzaam roestvrijstalen behuizingsmateriaal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Sensor prullenbak met een inhoud van 42 liter

Een keukenbak moet vooral hygiënisch zijn. Daarom opent de sensor prullenbak STAR-BIN_19 zodra je hem nadert en sluit vervolgens automatisch. U hoeft de prullenbak niet aan te raken om hem te openen, waardoor hij zowel handig als hygiënisch is. Je afval weggooien is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Praktisch, elegant, hygiënisch - de sensor-keuken prullenbak van Fromm & Starck

Het deksel van deze sensor-prullenbak blijft goed gesloten, zodat er geen geurtjes ontsnappen, tot je binnen 30 cm nadert met een stukje papier of een klokhuis. De bewegingssensor opent het deksel automatisch zodat je je afval handig in de prullenbak kunt doen. Zodra de sensor geen beweging meer waarneemt, wacht hij 5 seconden en sluit dan het deksel. De wachttijd wordt afgeteld op een LED-display.

Het openen van de afvalbak via een bewegingsmelder heeft tal van voordelen. Het deksel van de bak gaat alleen open als je iets weg wilt gooien, de rest van de tijd blijft het gesloten. Dit is vooral belangrijk voor bederfelijk afval. U hoeft het deksel niet aan te raken en kunt daarmee uw gezondheid beschermen. En natuurlijk is het handig als de prullenbak van de bewegingssensor automatisch opent.

De behuizing van 42 liter bevat een kunststof binnenemmer waardoor je geen extra vuilniszak nodig hebt voor je afval. Om de emmer met handvat te verwijderen kan de bak met een druk op de knop langer worden geopend en gesloten. De duurzame behuizing is gemaakt van roestvrij staal, waarvan is bewezen dat het bijzonder veerkrachtig is in het dagelijks gebruik.

Er is een aan / uit-schakelaar voor de sensor op een beschermde locatie. De automatische sensor wordt gevoed door vier Mignon AA-batterijen (niet inbegrepen), zodat u de sensorbak onafhankelijk van elke externe voedingsbron kunt instellen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN