Item: EX10260105

|

Model: STAR_BIN_07

Prullenbak met sensor - Dubbele - 70 L - rechthoekig

€ 159,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Contactloos - opent en sluit automatisch
  • Bewegingssensor - bereik van ca. 20 cm en LED-display
  • Flexibel - één afvalzak of twee aparte afvalzakken voor afvalscheiding
  • Mobiel - werkt op batterijen en met praktische handgrepen
  • Hygiënisch - gemakkelijk schoon te maken dankzij duurzaam roestvrijstalen behuizingsmateriaal

PRODUCTOMSCHRIJVING

Dubbele prullenbak met sensor, met een inhoud van 70 L

Een keukenbak moet vooral hygiënisch zijn. Daarom opent de sensor dubbele keuken prullenbak STAR-BIN_07 zodra je hem nadert en sluit vervolgens automatisch. U hoeft de prullenbak niet aan te raken om hem te openen, waardoor hij zowel handig als hygiënisch is. Je afval weggooien is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Praktisch, elegant, hygiënisch - de sensor-keuken prullenbak van Fromm & Starck

Het deksel van deze sensor-prullenbak blijft goed gesloten, zodat er geen geurtjes ontsnappen, tot je binnen 20 cm nadert met een stukje papier of een klokhuis. De bewegingssensor opent het deksel automatisch zodat je je afval handig in de prullenbak kunt doen. Zodra de sensor geen beweging meer waarneemt, wacht hij 5 seconden en sluit dan het deksel. De wachttijd wordt afgeteld op een LED-display.

Het automatische systeem met bewegingsmelder heeft tal van voordelen: Het deksel van de bak gaat alleen open als je iets weg wilt gooien, de rest van de tijd blijft het gesloten. Dit is vooral belangrijk voor bederfelijk afval. U hoeft het deksel niet aan te raken en kunt daarmee uw gezondheid beschermen. En natuurlijk is het handig als de prullenbak van de bewegingssensor automatisch opent.

Je kunt deze automatische dubbele prullenbak gebruiken om je afval te scheiden. In de 70 L-behuizing kunt u een grote of twee aparte afvalzakken bevestigen met een vuilniszakhouder. Zo kunt u bijvoorbeeld huisvuil en plastic scheiden in één bak. De vuilniszakken kunnen moeiteloos worden vervangen. De duurzame roestvrijstalen behuizing is dankzij het gladde oppervlak bijzonder gemakkelijk schoon te maken.

Er is een aan / uit-schakelaar voor de sensor op een beschermde locatie. De automatische sensor wordt gevoed door zes Mignon AA-batterijen (niet inbegrepen), zodat u de sensorbak onafhankelijk van elke externe voedingsbron kunt instellen. Het deksel van de automatische vuilnisbak kan indien nodig ook handmatig worden geopend.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN