In de uitverkoop

Item: EX10260238

|

Model: STAR_MCAB_24

Lockerkast - 1 vak - grijs / donkergrijs

€ 259,00 € 299,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • veelzijdig - kast kan worden gebruikt in kantoren, bibliotheken of zwembaden
  • veilig - mechanisch slot kan worden vergrendeld met twee sleutels
  • belastbaar - belastbaar tot 100 kg, waarvan twee legborden met een draagvermogen van elk 20 kg
  • geurloos - ventilatiegaten zorgen voor een optimale luchtcirculatie
  • stabiel - robuuste constructie van met elektrostatische epoxyhars coating met een materiaaldikte van 0,6 mm

PRODUCTOMSCHRIJVING

De afsluitbare locker voor op kantoor, school of zwembad.

Of je nu je mobiele telefoon, belangrijke bestanden, je portemonnee of andere persoonlijke kostbaarheden veilig wilt opbergen - de ruime STAR_MCAB_24 locker van Fromm & Starck bergt alles op achter een robuuste stalen deur. Dankzij de subtiele mix van grijs en donkergrijs past de metalen locker goed bij elk interieur en kantoormeubilair.

Veilig en stabiel - de lockerkast van Fromm & Starck's industriële benodigdheden

Dankzij de solide constructie en het hoogwaardige mechanische slot met twee sleutels is de inhoud van het compartiment beschermd tegen onbevoegde toegang. Dit maakt de locker een onmisbaar meubelstuk in elk kantoor, werkplaats en bibliotheek. Praktisch: dankzij een klein raam op de deur en een kledingroede en een haak is deze locker met binnenafmetingen 33 x 42,5 x 168 cm perfect als enkele locker voor het opbergen van kleding. Daarnaast zorgen ventilatiegaten voor een optimale luchtcirculatie.

De grijze multifunctionele kast van staal heeft een donkergrijze deur en is gecoat met duurzame elektrostatische epoxyhars coating. Hierdoor is de locker ook geschikt voor zwaardere omgevingen zoals een industriële hal of werkplaats zonder tekenen van slijtage te vertonen. De locker maakt indruk met een maximaal draagvermogen van 100 kg, waarbij elk van de twee planken een gewicht tot 20 kg draagt.

De 38 cm brede metalen kast kan eenvoudig aan elkaar worden geschroefd en met behulp van de gemakkelijk te begrijpen gebruiksaanwijzing worden opgesteld. Met zijn hoogte van 1,80 m biedt hij veel opbergruimte die elk kantoor en werkplaats verrijkt. De kunststof voetjes zorgen voor een stevige stand en beschermen tegelijkertijd de vloer tegen krassen en andere beschadigingen.

OPMERKING: het product moet na levering worden gemonteerd.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN