Item: EX10260182

|

Model: STAR_MCAB_20

Archiefkast - 90 x 40 x 185 cm - 2 lades - 2 glazen deuren

€ 399,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Veerkrachtig - kast met een maximale capaciteit van 220 kg
  • Veilig - vier sloten met elk twee gegalvaniseerde sleutels
  • Goed zicht - twee glazen deuren voor een overzichtelijke opslag van mappen, boeken enz.
  • Stabiel - gemaakt van 0,6 mm dik gecoat staal
  • Eenvoudig - eenvoudig te monteren dankzij meegeleverde accessoires en duidelijke montage-instructies

PRODUCTOMSCHRIJVING

De afsluitbare archiefkast met veel opbergruimte

De afsluitbare archiefkast STAR_MCAB_20 van Fromm & Starck, de expert voor hoogwaardige industriële apparatuur, brengt orde in uw kantoor of werkplaats. Berg belangrijke dossiers veilig op in de lades en achter de dubbele deuren terwijl u de inhoud altijd in het zicht houdt door de twee glazen deuren. De kantoorkast is onopvallend licht grijs, dus hij past in elke omgeving.

De veilige metalen archiefkast voor uw kantoormeubilair

De solide constructie van de hangmappenkast en de mogelijkheid om de laden veilig te vergrendelen, bieden veiligheid. De acht meegeleverde sleutels voor in totaal vier sloten zijn gemaakt van een duurzame zinklegering. Dit betekent dat uw belangrijke documenten, werkmaterialen en kostbaarheden altijd veilig kunnen worden afgesloten voor onbevoegden.

De kast is gemaakt van gecoat staal met bijna onverwoestbare epoxyhars. Hierdoor is de opbergkast ook geschikt voor zwaardere omgevingen zoals een industrieel magazijn of werkplaats zonder gebruikssporen. De kast heeft een maximaal draagvermogen van maar liefst 220 kg verdeeld over de vier planken.

De 80 cm brede archiefkast kan eenvoudig worden geïnstalleerd en gemonteerd met schroeven volgens de gebruiksaanwijzing. Dankzij zijn hoogte van 1,85 m en zijn twee lades biedt hij veel opbergruimte die elk kantoor individueel verrijkt. De voeten zijn gecoat in plastic om de vloer tegen krassen en andere schade te beschermen zonder de stabiliteit te verliezen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN