Betalen

Betaalmogelijkheden

Iemand zei ooit: "Als je ergens goed in bent, zou je het nooit gratis moeten doen" wij zijn de goed en daarom bieden we een verscheidenheid aan snelle, gemakkelijke en eenvoudige betalingsopties voor iedereen.

**Betalingsopties kunnen variëren, afhankelijk van het land waarin u bent gevestigd.”

 

PayPal

Als u voor PayPal kiest, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-betaalpagina. Hier dient u in te loggen met uw PayPal-gegevens en het te betalen bedrag te bevestigen. Eenmaal voltooid, keert u terug naar de expondo-winkel. Heel snel en gemakkelijk.

 

Credit and Debit cards (Visa / Mastercard)

Betaal eenvoudig met je Visa/Mastercard, creditcard of pinpas. U wordt doorverwezen naar een formulier en hier kunt u de kaartgegevens invullen (naam kaarthouder, creditcardnummer, vervaldatum en de CVC).

 

Overboeking/ Bankoverschrijving/ SEPA

U ontvangt een e-mail met de factuur- en accountgegevens die u nodig heeft om de overboeking te voltooien. De goederen worden verzonden zodra de transactie is ontvangen en voltooid.

 

Klarna

U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens die u altijd bij de hand heeft in en betaalt tijdens de betalingstermijn van 30 dagen wanneer het u uitkomt. Achteraf betalen met Klarna is veilig en gemakkelijk.

 

Beveiligingsinformatie / veiligheidsadvies

Geef nooit en te nimmer uw pincode. Het is normaal dat een verkoper de CVC (het nummer op de achterkant van een bankpas/creditcard) opvraagt. MAAR geef nooit uw pincode op bij het kopen van artikelen.

De CVC wordt gevraagd als veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat de kaarthouder daadwerkelijk in het bezit is van de kaart.

Zorg er ook voor dat je tijdens je winkelbezoek en tijdens het betalingsproces over een beveiligde internetverbinding beschikt.

In de adresregel "https: //" moet in plaats van "http: //" een klein slotje worden weergegeven. Alleen dan is de verbinding voldoende versleuteld.

Als u vragen heeft, staan ​​onze servicemedewerkers graag voor u klaar om u te helpen en te adviseren.