Betalen

Betalen

In onze shop bieden we verschillende betaalmethoden aan, waaronder: creditcard, debetkaart, PayPal, iDeal, Klarna en betalen via bankoverschrijving.

 

Bankoverschrijving / Vooruitbetaling via SEPA

Een bankoverschrijving is een betaalmethode waarbij de koper eerst het geld overboekt voordat de goederen worden verstuurd. Als u een product bij ons bestelt, ontvangt u na het afronden van de bestelling een bevestigingsemail met hierin onze bankgegevens en de informatie die nodig is voor de overboeking. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, wordt het product verstuurd

 

PayPal

Om PayPal te kunnen gebruiken, heeft u een account nodig. De bankgegevens worden centraal opgeslagen en hoeven niet bij iedere aankoop apart te worden ingevoerd. PayPal-betalingen worden direct op de rekening van ontvanger bijgeschreven. Hierdoor vervalt de verwerkingstijd en kan de bestelling sneller worden verzonden.

Als u PayPal als betaalmethode kiest in onze shop, wordt u doorgestuurd naar de dienst. Meld u aan met uw PayPal-inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) en bevestig het te betalen bedrag. Vervolgens wordt u automatisch teruggestuurd naar onze shop.

 

Creditcard (Visa/Mastercard)

Met een creditcard kunnen diensten en goederen wereldwijd worden gekocht. De betaling verloopt via creditcardmaatschappij MasterCard of Visa. In onze shop kunt u betalen met zowel MasterCard als Visa. U wordt doorgestuurd naar een pagina waar de naam van de kaarthouder, het creditcardnummer, de vervaldatum en het controlegetal (CVC) kunnen worden ingevuld.

 

Debetkaart

Een debetkaart is een kleine bankkaart, die kan worden gebruikt om betalingen zonder contanten te doen of om contant geld mee op te nemen bij een geldautomaat. In tegenstelling tot creditcards wordt de lopende rekening van de kaarthouder direct of binnen enkele dagen na aankoop gedebiteerd (gedebiteerd).

In sommige winkels bieden we de mogelijkheid om met nationale en internationale passen te betalen. Het betalingsproces is identiek aan een creditcardbetaling. Selecteer in het betalingsscherm de juiste betaalpas en voer de kaartgegevens in, inclusief de CVV.

 

Klarna

Ook kunt u achteraf betalen met Klarna. Bij deze methode worden de producten na ontvangst betaald. De rekening wordt ofwel via e-mail of samen met het product verstuurd. Vanaf de factuurdatum heeft u 14 dagen de tijd om de betaling in orde te maken.

Let op: bij een aankoop met Klarna dienen het afleveradres en het factuuradres overeen te komen.

 

iDEAL

Natuurlijk kunt u betalen via iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u doorgestuurd naar een betaalpagina. Hier kiest u de juiste bank en voert u uw gegevens in. Het bedrag en onze gegevens worden automatisch ingevuld, dus u hoeft alleen te bevestigen

Veiligheid tijdens betalen:

Houd er rekening mee dat voor een betaling op het internet nooit een pincode wordt gevraagd, enkel het controlegetal van de creditcard. Een creditcard heeft een pincode die nodig is voor het opnemen van geld. Houd deze code voor uzelf en geef deze aan niemand anders. De pincode staat niet op de creditcard. Het controlegetal (CVC) staat op de achterkant van de kaart en moet bij iedere aankoop worden ingevoerd om te verifiëren dat de gebruiker ook de werkelijke eigenaar van de creditcard is. Op websites die u vaker gebruikt, kan het zijn dat het creditcardnummer en de vervaldatum zijn opgeslagen via cookies.

Het controlegetal (CVC) wordt in principe nooit opgeslagen en moet bij iedere transactie opnieuw worden ingevoerd. Dit is een veiligheidsmaatregel en voorkomt misbruik van creditcardgegevens. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat het betalingsproces via een veilige verbinding verloopt. Controleer of er in de adresbalk "https://" staat in plaats van "http://" en of er een klein slot te zien is. Alleen in dat geval is de verbinding voldoende versleuteld.

 

Amazon Pay

Amazon Pay biedt de mogelijkheid, snel en makkelijk producten te betalen. Daarvoor heeft u slechts uw inloggegevens van uw Amazon Pay-account nodig, de rest wordt voor u ingevuld. U hoeft alleen een leveradres te selecteren. Heeft u een Amazon-account, dan heeft u automatisch een Amazon Pay-account. U kunt kiezen tussen betaling met creditcard of bankoverschrijving. Door middel van Amazon-Pay geniet u de voordelen van kopersbescherming en A-tot-Z-garantie.