Betalen

Betalen

In onze shop bieden we verschillende betaalmethoden aan, waaronder: creditcard, debetkaart, PayPal, iDeal, Klarna en betalen via bankoverschrijving.

 

Bankoverschrijving / Vooruitbetaling via SEPA

Een bankoverschrijving is een betaalmethode waarbij de koper eerst het geld overboekt voordat de goederen worden verstuurd. Als u een product bij ons bestelt, ontvangt u na het afronden van de bestelling een bevestigingsemail met hierin onze bankgegevens en de informatie die nodig is voor de overboeking. Zodra het bedrag is bijgeschreven op onze rekening, wordt het product verstuurd

 

PayPal

Om PayPal te kunnen gebruiken, heeft u een account nodig. De bankgegevens worden centraal opgeslagen en hoeven niet bij iedere aankoop apart te worden ingevoerd. PayPal-betalingen worden direct op de rekening van ontvanger bijgeschreven. Hierdoor vervalt de verwerkingstijd en kan de bestelling sneller worden verzonden.

Als u PayPal als betaalmethode kiest in onze shop, wordt u doorgestuurd naar de dienst. Meld u aan met uw PayPal-inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) en bevestig het te betalen bedrag. Vervolgens wordt u automatisch teruggestuurd naar onze shop.

 

Creditcard en debetkaart (Visa / Mastercard)

Een creditcard of een debetkaart is een betaalkaart voor goederen en diensten die u wereldwijd kunt gebruiken. Beide kaarten worden uitgegeven door banken in samenwerking met creditcardorganisaties zoals MasterCard of Visa. In onze winkel kunt u gemakkelijk betalen met uw Visa of Mastercard creditcard of pinpas. U wordt doorgestuurd naar een formulier waar u de kaartgegevens kunt invoeren: de naam van de kaarthouder, het creditcardnummer, de vervaldatum en de kaartbeveiligingscode / CVC (op de achterkant van de kaart).

 

Klarna

Ook kunt u achteraf betalen met Klarna. Bij deze methode worden de producten na ontvangst betaald. De rekening wordt ofwel via e-mail of samen met het product verstuurd. Vanaf de factuurdatum heeft u 14 dagen de tijd om de betaling in orde te maken.

Let op: bij een aankoop met Klarna dienen het afleveradres en het factuuradres overeen te komen.

 

iDEAL

Natuurlijk kunt u betalen via iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u doorgestuurd naar een betaalpagina. Hier kiest u de juiste bank en voert u uw gegevens in. Het bedrag en onze gegevens worden automatisch ingevuld, dus u hoeft alleen te bevestigen

Veiligheid tijdens betalen:

Houd er rekening mee dat voor een betaling op het internet nooit een pincode wordt gevraagd, enkel het controlegetal van de creditcard. Een creditcard heeft een pincode die nodig is voor het opnemen van geld. Houd deze code voor uzelf en geef deze aan niemand anders. De pincode staat niet op de creditcard. Het controlegetal (CVC) staat op de achterkant van de kaart en moet bij iedere aankoop worden ingevoerd om te verifiëren dat de gebruiker ook de werkelijke eigenaar van de creditcard is. Op websites die u vaker gebruikt, kan het zijn dat het creditcardnummer en de vervaldatum zijn opgeslagen via cookies.

Het controlegetal (CVC) wordt in principe nooit opgeslagen en moet bij iedere transactie opnieuw worden ingevoerd. Dit is een veiligheidsmaatregel en voorkomt misbruik van creditcardgegevens. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat het betalingsproces via een veilige verbinding verloopt. Controleer of er in de adresbalk "https://" staat in plaats van "http://" en of er een klein slot te zien is. Alleen in dat geval is de verbinding voldoende versleuteld.

 

Sofort

Sofort is een betaalmethode waarbij klanten hun betaling moeten verifiëren. Het leidt hen door naar het portaal van hun bank om de betaling te verifiëren en de rekening van de klant wordt onmiddellijk na authenticatie gedebiteerd.