Gebruikt product
Onze tweedehands producten zijn gebruikelijk gerenoveerde klantretouren of voormalige showmodelen. De producten kunnen cosmetische defecten hebben, maar zijn technisch zo goed als nieuw. Uiteraard bieden wij het normale retour en garantie beleid aan.

Item: EX20310005

|

Model: JS 500

Tweedehands Aquaphor Waterfilterkan - 2,8 L

€ 65,00 € 79,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Hygiënisch - microfiltratie-holle-vezelmembraan verwijdert verontreinigingen tot 0,1 µm
  • Efficiënt - de batterijgevoede micropomp zorgt voor filterprestaties van 1 L / min; de batterij kan worden opgeladen via een standaard USB-verbinding zoals een smartphone
  • Milieuvriendelijk - 100% chemicaliënvrije filtratie en BPA-vrije materialen
  • Groot - met een totale capaciteit van 2,8 l en een werkcapaciteit van 1,4 l
  • Langdurig - het filter heeft een levenscyclus van 500 L; een verlicht display informeert u wanneer het tijd is om het filter te vervangen, evenals over de batterijstatus

PRODUCTOMSCHRIJVING

De Aquaphor-waterfilterkan biedt chemicaliënvrije bescherming tegen schadelijke stoffen

De Aquaphor waterfilterkan J. SHMIDT 500 verwijdert verontreinigingen tot 0,1 µm dankzij de filterpatroon met Aqualen®. Het filtert zware metalen zoals lood, koper of kwik, maar ook bacteriën, chloor, pollen en andere verontreinigingen. De waterfilterkan met een totale inhoud van 2,8 L is perfect voor kleine kinderen, mensen met allergieën en koffie- en theeliefhebbers. Het is ook geschikt voor gebruik in bistro's, cafés, hotelkamers en kamers.

De waterzuiveringskan voor veelzijdige en betrouwbare bescherming met één druk op de knop

In tegenstelling tot standaard filterkannen met koolstoffilters, heeft het Aquaphor-tafelwaterfilter een filterpatroon gemaakt van Aqualen, een gepatenteerd composietmateriaal dat verontreinigingen effectief vermindert en het water grondig zuivert. De technologie maakt efficiënte ultrafijne filtratie mogelijk van alle deeltjes vanaf een grootte van 0,1 µm - 800 keer kleiner dan de diameter van een mensenhaar. Het resultaat is schoon, zoet water zonder chloor, zware metalen, bacteriën, organische verbindingen of fenol. De filtratie is 100% chemievrij en vindt plaats in een waterzuiveringskan van BPA-vrij kunststof.

Keukenapparatuur van de volgende generatie: Het tafelwaterfilter was filter 1 liter water in één minuut. Dit wordt mogelijk gemaakt door de efficiënte micropomp, die wordt aangedreven door een batterij die kan worden opgeladen via een USB-poort zoals een smartphone. Een verlicht display informeert u wanneer de filterkan op het elektriciteitsnet moet worden aangesloten en wanneer het filter moet worden vervangen. Dit is nodig na ca. 500 L gefilterd water.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN