Item: EX10310004

|

Model: RO-101S MORION BIG SERVICE

Aquaphor omgekeerde osmose waterfilter - vervangende filterset K2 + K5 + K7M

€ 65,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • Hygiënisch: filtert verontreinigingen zoals chloor en zware metalen uit het water
  • Vers - mineraliseert het water voor een betere smaak
  • Eenvoudig: vervang de filters met slechts één druk op de knop en een korte draai
  • Veilig - vervanging door behuizing vermijdt contact met verontreinigingen
  • Exact - voor de systemen voor omgekeerde osmose RO-203 en RO-101S MORION

PRODUCTOMSCHRIJVING

Aquaphor omgekeerde osmose waterfilters voor het zuiverste water met optimale mineralisatie

De Aquaphor omgekeerde osmose waterfilters RO-101S MORION BIG SERVICE zorgen voor zacht, zuiver water vrij van 99,99% van de verontreinigingen. De verbeterde smaak maakt hem perfect voor drinkwater of voor het bereiden van eten en drinken. De set bestaat uit drie filters en is ontworpen voor de omgekeerde osmosesystemen RO-101S MORION.

De waterverzachtende filters met net dat beetje extra als het gaat om het beschermen van uw gezondheid

Het K5-filter is een polypropyleen sedimentfilter. Het water wordt er mechanisch voorgefilterd en bevrijd van deeltjes groter dan 5 µm zoals zand of roest. Het beschermt de volgende filtratiestadia en verlengt de levensduur van het omgekeerde osmosesysteem. Het K2-blokfilter is ontwikkeld met koolstofvezelbloktechnologie. Fijnkorrelige actieve kool gemaakt van kokosnootschalen in combinatie met ionenwisselaar Aqualen vezels en actief ionisch zilver verwijdert betrouwbaar zware metalen, chloor, organische stoffen en deeltjes tot 3 µm uit het water. Als laatste fase van het behandelingsproces is het Aquaphor K7M-filter verantwoordelijk voor de mineralisatie en goede smaak van het gefilterde water.

Het vervangen van de filters is heel eenvoudig. U kunt de filters verwijderen of plaatsen met een druk op de knop en een snelle draai. De filters worden direct in de behuizing vervangen. Dit vermijdt contact met verontreinigingen. Het regelmatig vervangen van de filters zorgt voor een lange levensduur van het filtersysteem en een constant hoge waterkwaliteit. We raden aan om de filters elke vier tot zes maanden te vervangen.

TECHNISCHE DETAILS

VEELGESTELDE VRAGEN