In de uitverkoop

Item: EX10410015

|

Model: APS-14970

IJsdoos - 530 x 325 x 125 mm

€ 169,00 € 279,00
Prijs is inclusief btw

Klaar voor verzending!

Levertijd ca. 2-4 dagen

100% veilige betaling

  • praktisch - 530 x 325 x 125 mm voor veel kleine flesjes
  • modern - elegant en subtiel ontwerp
  • stabiel - duurzaam materiaal van hoge kwaliteit
  • veilig - koudebestendig en waterdicht
  • isolerend - houdt de kou en koelt lang vast

PRODUCTOMSCHRIJVING

De IJsdoos van APS voor uw buffet!

Heeft u een cateringservice, een café of wilt u een feest geven? Met de IJsdoos APS-14970 van APS heb je altijd perfect gekoelde drankjes bij de hand. En het geheel wordt op een stijlvolle manier gepresenteerd! De IJsdoos is een must voor buffetten of displays!

Praktisch, elegant en eenvoudig - de Ijsemmer!

Met de afmetingen 530 x 325 x 125 mm bevat de Ijsemmer veel ijsblokjes of crushed ice, waardoor je altijd veel flessen en drankjes koel kunt houden. Dankzij geïsoleerde binnenwanden wordt de kou geconcentreerd in de Drankkoeler. Dit heeft enerzijds als voordeel dat het ijs langer houdbaar is en dranken daardoor lang gekoeld kunnen worden, en anderzijds dat omringende objecten niet worden aangetast door de kou. De Ijsemmer is daarom ideaal voor buffetten en kan ook naast eten geplaatst worden.

De IJskist van donker hout met een binnenbekleding van kunststof is niet alleen extreem duurzaam, stabiel en onderhoudsvriendelijk, maar ook modern. Het donkere, elegante ontwerp is ingetogen en presenteert de drankjes binnenin optimaal. De uitstraling van de IJsdoos past zich aan elke sfeer aan en is welkom bij elk buffet en elk feest.

TECHNISCHE DETAILS